Psychologische hulp tijdens de Coronavirus Uitbraak

We beleven moeilijke tijden. Het uitbreken van de Corona virus pandemie heeft een nieuwe werkelijkheid geschapen voor elk land ter wereld op een ongekende schaal. De gemeenschap van psychologen en psychotherapeuten biedt gratis hulp aan, speciaal en degenen die aan de frontlinies zijn van deze crisis. Aan diegenen die het meest direct zijn getroffen door de negatieve effecten van de Corona virus pandemie in Nederland.

Onze hulp is bedoeld voor:

  • Medisch personeel en dienstverleners in de eerste lijn
  • Mensen die in quarantaine zijn
  • Mensen die in de problemen zitten in deze zware tijden vanwege gebrekkige toegang tot geestelijke gezondheidszorg

De leden van ons team bestaan uit gediplomeerde professionals die in de psychologie/psychotherapie sector in Nederland.

Al onze leden hebben een afgeronde acdemische opleiding volgens de eisen voor de beroepsgroep van psychologen en psychotherapeuten van het Ministerie van Volksgezondheid. Al onze leden hebben ervaring in geestelijke gezondheidszorg instituten in het hele land.

Vanwege de crisissituatie willen we onze ervaring en vaardigheden inzetten om iedereen te helpen die in nood zit.

We bieden onze hulp gratis aan voor drie sessies van 30/50 minuten met consultaties per telefoon of Skype.

Kijkt u op onze lijst van beschikbare specialisten.

Onze vrijwilligers

Ik ben een gediplomeerde psycholoog met uitgebreide kennis en vaardigheden. . Ik kan makkelijk met mensen een band maken en op een meevoelende manier ‘op dezelfde golflengte’ komen. Mijn expertise gebieden zijn: Crisis interventie en korte termijn RBT therapie, maar ook burn-out en stress of trauma gerelateerde problemen.

M KillamMiletta Killam, Psycholoog | Crisis & Interventie

Irene Anggreeni is een FVB-geregistrerd vaktherapeut (dans/beweging), soft skills trainer & oprichter bij Expat Wellbeing. Als ggz behandelaar helpt ze haar klanten bij het ontwikkelen en toepassen van levensvaardigheden door creatieve, belichaamde (niet alleen praten) en bekrachtigendervaring. Ze is ook Corporate Wellness consultant en helpt bedrijven met het voorkomen van (mentale) gezondheidsproblemen met meetbare resultaten.

IreneIrene Anggreeni, Psychotherapeut | Vaktherapeut

Experienced Clinical Psychologist with a demonstrated history of working in the mental health care industry. Certified Cognitive Therapist and Diplomate of Academy of Cognitive Therapy (ACT). PhD candidate at Dept. Clinical, Neuro and Developmental Psychology with Research Focus in Cognitive Behavioural Therapy and Neurobiological Stress reactivity in Addiction.

InsanInsan Firdaus, Psycholoog | Cognitieve therapie

Word onze vrijwilliger

beschikbare afspraken